مجله خبری اوج کده را دنبال کنید ...

امنیت سایبری چیست و چرا مهم است؟

امنیت سایبری

امنیت سایبری چیست و چرا مهم است؟ با ماه در وب سایت خبری اوجکده همراه باشید تا به این پرسش شما به صورت تخصصی پاسخ دهیم

مقیاس تهدید امنیت سایبری امنیت سایبری چیست؟ امنیت سایبری چگونه کار می کند؟ چالش های امنیت سایبری امنیت سایبری چیست و انواع تهدیدات سایبری مزایای امنیت سایبری
به دنیای امروز نگاه کنید، خواهید دید که زندگی روزمره بیش از هر زمان دیگری به فناوری وابسته است. مزایای این روند از دسترسی تقریباً فوری به اطلاعات در اینترنت گرفته تا امکانات مدرن ارائه شده توسط فناوری اتوماسیون خانه هوشمند و مفاهیمی مانند اینترنت اشیا را شامل می شود.

امنیت سایبری چیست

با توجه به دستاوردهای بسیار خوبی که از فناوری به دست می‌آید، باور اینکه تهدیدات احتمالی در پشت هر دستگاه و پلتفرمی وجود دارد، سخت است.

با این حال، علیرغم درک خوب جامعه از پیشرفت های مدرن، تهدیدات امنیت سایبری ارائه شده توسط فناوری مدرن یک خطر واقعی است.

افزایش مداوم جرایم سایبری نقص دستگاه ها و خدماتی را که ما به آنها وابسته بوده ایم برجسته می کند.

این نگرانی ما را وادار می کند تا بپرسیم امنیت سایبری چیست، چرا ضروری است، و در مورد آن چه چیزی یاد بگیریم.

امنیت سایبری چیست؟

امنیت سایبری رشته‌ای است که نحوه دفاع از دستگاه‌ها و خدمات در برابر حملات الکترونیکی توسط بازیگران شرور مانند هکرها، ارسال‌کنندگان هرزنامه و مجرمان سایبری را پوشش می‌دهد. در حالی که برخی از مؤلفه‌های امنیت سایبری برای حمله اولیه طراحی شده‌اند،

اکثر متخصصان امروزی بیشتر بر روی تعیین بهترین راه برای دفاع از همه دارایی‌ها، از رایانه‌ها و تلفن‌های هوشمند گرفته تا شبکه‌ها و پایگاه‌های داده، از حملات تمرکز می‌کنند.

امنیت سایبری به عنوان یک اصطلاح فراگیر در رسانه ها برای توصیف فرآیند محافظت در برابر هر نوع جرایم سایبری، از سرقت هویت گرفته تا سلاح های دیجیتال بین المللی استفاده شده است.

این برچسب‌ها معتبر هستند، اما نمی‌توانند ماهیت واقعی امنیت سایبری را برای کسانی که مدرک علوم کامپیوتر یا تجربه در صنعت دیجیتال ندارند، نشان دهند.

10 روند برتر امنیت سایبری که در سال 2022 باید مراقب آنها بود

سیسکو سیستمز، مجموعه فناوری متخصص در شبکه، ابر و امنیت، امنیت سایبری را اینگونه تعریف می‌کند: «…عملی برای محافظت از سیستم‌ها، شبکه‌ها و برنامه‌ها در برابر حملات دیجیتال.

این حملات سایبری معمولاً با هدف دسترسی، تغییر یا از بین بردن اطلاعات حساس انجام می شود. اخاذی از کاربران؛ یا وقفه در فرآیندهای عادی کسب و کار.

امنیت سایبری چگونه کار می کند؟ چالش های امنیت سایبری

امنیت سایبری شامل فناوری ها، فرآیندها و روش هایی برای دفاع از سیستم های کامپیوتری، داده ها و شبکه ها در برابر حملات می شود. برای پاسخ به بهترین سوال “امنیت سایبری چیست” و امنیت سایبری چگونه کار می کند، باید آن را به یک سری زیر دامنه تقسیم کنیم:

امنیت برنامه

امنیت برنامه‌ها اجرای دفاع‌های مختلف در نرم‌افزار و خدمات یک سازمان در برابر طیف متنوعی از تهدیدات را پوشش می‌دهد.

این زیر دامنه به متخصصان امنیت سایبری نیاز دارد تا کد ایمن بنویسند، معماری برنامه های کاربردی ایمن را طراحی کنند، اعتبارسنجی ورودی داده های قوی را پیاده سازی کنند، و موارد دیگر را برای به حداقل رساندن احتمال دسترسی غیرمجاز یا اصلاح منابع برنامه.

امنیت ابری

امنیت ابری مربوط به ایجاد معماری‌ها و برنامه‌های کاربردی ابری امن برای شرکت‌هایی است که از ارائه‌دهندگان خدمات ابری مانند Amazon Web Services، Google، Azure، Rackspace و غیره استفاده می‌کنند.

مدیریت هویت و امنیت داده ها

این زیر دامنه فعالیت‌ها، چارچوب‌ها و فرآیندهایی را پوشش می‌دهد که مجوز و احراز هویت افراد قانونی را برای سیستم‌های اطلاعاتی سازمان ممکن می‌سازد.

این اقدامات شامل پیاده‌سازی مکانیسم‌های ذخیره‌سازی اطلاعات قدرتمندی است که داده‌ها را، چه در حال انتقال و چه در سرور یا رایانه، ایمن می‌کند.

علاوه بر این، این زیر دامنه از پروتکل های احراز هویت چه دو عاملی و چه چند عاملی استفاده بیشتری می کند.

امنیت موبایل

امنیت تلفن همراه امروزه یک مسئله بزرگ است زیرا افراد بیشتری به دستگاه های تلفن همراه متکی هستند.

این زیر دامنه از اطلاعات سازمانی و شخصی ذخیره شده در دستگاه های تلفن همراه مانند تبلت، تلفن همراه و لپ تاپ در برابر تهدیدات مختلف مانند دسترسی غیرمجاز، گم شدن یا سرقت دستگاه، بدافزارها، ویروس ها و غیره محافظت می کند.

علاوه بر این، امنیت تلفن همراه از احراز هویت و آموزش برای کمک به تقویت امنیت استفاده می کند. .
دوره رایگان: مقدمه ای بر امنیت سایبری
یادگیری و تسلط بر اصول اولیه امنیت سایبری دوره آموزشی رایگان شروع کنید: مقدمه ای بر امنیت سایبری

امنیت شبکه

مکانیزم های سخت افزاری و نرم افزاری را پوشش می دهد که از شبکه و زیرساخت در برابر اختلالات، دسترسی های غیرمجاز و سایر سوء استفاده ها محافظت می کند.

امنیت شبکه موثر از دارایی های سازمانی در برابر طیف وسیعی از تهدیدات داخل یا خارج سازمان محافظت می کند.

بازیابی بلایا و برنامه ریزی تداوم کسب و کار همه تهدیدها مبتنی بر انسان نیستند.

زیر دامنه DR BC فرآیندها، هشدارها، نظارت و برنامه‌هایی را پوشش می‌دهد که به سازمان‌ها کمک می‌کند تا برای راه‌اندازی سیستم‌های حیاتی تجاری خود در حین و پس از هر نوع حادثه (قطع‌های شدید برق، آتش‌سوزی، بلایای طبیعی)، و از سرگیری و بازیابی عملیات از دست رفته آماده شوند. و سیستم های پس از حادثه.

آموزش کاربر

دانش قدرت است و آگاهی کارکنان از تهدیدات سایبری در پازل امنیت سایبری ارزشمند است.

آموزش کارکنان کسب و کار در مورد مبانی امنیت رایانه در افزایش آگاهی در مورد بهترین شیوه های صنعت، رویه ها و سیاست های سازمانی، نظارت و گزارش فعالیت های مشکوک و مخرب بسیار مهم است.

این زیر دامنه کلاس ها، برنامه ها و گواهینامه های مرتبط با امنیت سایبری را پوشش می دهد.

امنیت سایبری چیست و انواع تهدیدات سایبری

جرایم سایبری به عنوان هرگونه فعالیت غیرمجاز شامل رایانه، دستگاه یا شبکه تعریف می شود.

سه طبقه‌بندی کلی از جرایم سایبری وجود دارد: جرایم رایانه‌ای، جرایمی که رایانه خود یک هدف است، و جرایمی که رایانه به جای اینکه مستقیماً به آن مرتبط باشد، تصادفی با جرم است.

در اینجا لیستی از تهدیدات سایبری رایج آمده است:

تروریسم سایبری این تهدید یک حمله مبتنی بر سیاسی به رایانه ها و فناوری اطلاعات برای ایجاد آسیب و ایجاد اختلال اجتماعی گسترده است.

بد افزار. این تهدید شامل باج افزارها، جاسوس افزارها، ویروس ها و کرم ها می شود.

می‌تواند نرم‌افزار مضر را نصب کند، دسترسی به منابع رایانه شما را مسدود کند، سیستم را مختل کند، یا اطلاعات را مخفیانه از ذخیره‌سازی داده‌های شما منتقل کند.

تروجان ها مانند اسب تروجان افسانه ای اساطیر، این حمله کاربران را فریب می دهد تا فکر کنند در حال باز کردن یک فایل بی ضرر هستند.

در عوض، هنگامی که تروجان در جای خود قرار گرفت، به سیستم حمله می کند و معمولاً یک درب پشتی ایجاد می کند که اجازه دسترسی به مجرمان سایبری را می دهد.

بات نت ها این حمله به خصوص وحشتناک شامل حملات سایبری در مقیاس بزرگ است که توسط دستگاه های آلوده به بدافزار کنترل شده از راه دور انجام می شود.

آن را به عنوان یک رشته کامپیوتر تحت کنترل یک مجرم سایبری هماهنگ در نظر بگیرید. بدتر از آن، رایانه های در معرض خطر به بخشی از سیستم بات نت تبدیل می شوند.

13 عادت که باعث افزایش طول عمر شما میشود

ابزارهای تبلیغاتی مزاحم. این تهدید نوعی بدافزار است. اغلب به آن نرم افزار پشتیبانی از تبلیغات می گویند.

ویروس ابزارهای تبلیغاتی مزاحم یک برنامه بالقوه ناخواسته (PUP) است که بدون اجازه شما نصب شده و به طور خودکار تبلیغات آنلاین ناخواسته ایجاد می کند.

تزریق SQL. یک حمله Structured Query Language کدهای مخرب را در سروری که از SQL استفاده می کند وارد می کند

فیشینگ هکرها از ارتباطات نادرست، به ویژه ایمیل، استفاده می کنند تا گیرنده را فریب دهند تا آن را باز کند و دستورالعمل هایی را که معمولاً اطلاعات شخصی را می خواهد دنبال کند. برخی از حملات فیشینگ نیز بدافزار نصب می کنند.

امنیت سایبری چیست و چرا مهم است؟

حمله مرد در وسط حملات MITM شامل هکرهایی است که خود را در یک تراکنش آنلاین دو نفره قرار می دهند.

پس از ورود، هکرها می توانند داده های مورد نظر را فیلتر کرده و سرقت کنند.

حملات MITM اغلب در شبکه های Wi-Fi عمومی ناامن اتفاق می افتد.

حمله مرد در وسط حملات MITM شامل هکرهایی است که خود را در یک تراکنش آنلاین دو نفره قرار می دهند.

پس از ورود، هکرها می توانند داده های مورد نظر را فیلتر کرده و سرقت کنند.

حملات MITM اغلب در شبکه های Wi-Fi عمومی ناامن اتفاق می افتد.

خود داری از خدمات. DoS یک حمله سایبری است که یک شبکه یا رایانه را با حجم زیادی از فرآیندهای «دست دادن» پر می‌کند و به طور مؤثر سیستم را بیش از حد

بارگذاری می‌کند و آن را قادر به پاسخگویی به درخواست‌های کاربر نمی‌کند.

همانطور که نقض اطلاعات، هک و جرایم سایبری به اوج جدیدی می رسد، شرکت ها به طور فزاینده ای به کارشناسان امنیت سایبری برای شناسایی تهدیدهای بالقوه و محافظت از داده های ارزشمند متکی هستند.

بنابراین منطقی است که انتظار می رود بازار امنیت سایبری از 217 میلیارد دلار در سال 2021 به 345 میلیارد دلار تا سال 2026 افزایش یابد و نرخ رشد سالانه مرکب (CAGR) 9.7 درصد از سال 2021 تا 2026 را نشان دهد.

مزایای امنیت سایبری

صنعت امنیت سایبری امروزی عمدتاً بر محافظت از دستگاه ها و سیستم ها در برابر مهاجمان متمرکز است.

در حالی که تجسم بیت‌ها و بایت‌های پشت این تلاش‌ها دشوار است، در نظر گرفتن اثرات بسیار آسان‌تر است.

بدون متخصصان امنیت سایبری که خستگی ناپذیر کار می کنند، به دلیل تلاش های همیشه حاضر برای حمله انکار سرویس، لذت بردن از بسیاری از وب سایت ها تقریبا غیرممکن خواهد بود.

تصور کنید به انجمن متخصصان و متخصصان معتبر Simplilearn دسترسی ندارید – دیگر هیچ نکته، ترفند و توصیه‌ای برای کمک به شما برای دستیابی به اهداف حرفه‌ای خود ندارید!

بدون دفاع امنیت سایبری محکم، از بین بردن وسایل ضروری امروزی مانند شبکه های برق و تاسیسات تصفیه آب که آب را حفظ می کنند، آسان خواهد بود.
orld اجرا هموار.

به زبان ساده، امنیت سایبری بسیار مهم است، زیرا به حفظ سبک زندگی کمک می‌کند که ما می‌شناسیم و از آن لذت می‌بریم.

امنیت هر سازمان با سه اصل آغاز می شود:

محرمانه بودن، صداقت، در دسترس بودن.

این به عنوان CIA نامیده می شود، که از زمان اولین مین فریم ها به عنوان استاندارد صنعتی برای امنیت رایانه عمل کرده است.

محرمانه بودن:

اصول محرمانه بودن ادعا می کند که فقط اشخاص مجاز می توانند به اطلاعات و عملکردهای حساس دسترسی داشته باشند. مثال: اسرار نظامی

صداقت:

اصول یکپارچگی بیان می کند که فقط افراد و وسایل مجاز می توانند اطلاعات و عملکردهای حساس را تغییر، اضافه یا حذف کنند.

مثال: کاربری که داده های نادرست را در پایگاه داده وارد می کند.

در دسترس بودن:

اصول در دسترس بودن بیان می کند که سیستم ها، عملکردها و داده ها باید بر اساس پارامترهای توافق شده بر اساس سطوح خدمات، بر حسب تقاضا در دسترس باشند.

کارشناس امنیت سایبری کیست؟

از آنجایی که نقض داده ها، هک و جرایم سایبری به اوج جدیدی می رسد، شرکت ها به طور فزاینده ای به کارشناسان امنیت سایبری برای شناسایی تهدیدهای بالقوه و محافظت از داده های ارزشمند متکی هستند.

منطقی است که انتظار می رود بازار امنیت سایبری از 152 میلیارد دلار در سال 2018 به 248 میلیارد دلار تا سال 2023 افزایش یابد.

پس کارشناسان امنیت سایبری چه می کنند؟

در هر روز، آنها:

  • نقاط ضعف زیرساخت یک شرکت را پیدا کنید، آزمایش کنید و تعمیر کنید.
  • نظارت بر سیستم ها برای محتوای مخرب
  • شناسایی نفوذهای شبکه
  • به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری معمولی، فایروال‌ها و محافظت از آنتی ویروس را نصب کنید
  • مناطقی را که ممکن است حملات رخ داده باشد، تقویت کنید

آنها در یک یا چند مورد از این دامنه های رایج امنیت سایبری برای ایمن نگه داشتن داده ها کار می کنند:

امنیت دارایی:

شبکه ها، رایانه ها، روترها و نقاط دسترسی بی سیم را تجزیه و تحلیل کنید

معماری و مهندسی امنیت:

استانداردسازی سیاست ها و رویه های امنیتی

ارتباطات و امنیت شبکه:

ذخیره سازی ابری و انتقال داده را تنظیم می کند

مدیریت هویت و دسترسی:

احراز هویت و مسئولیت پذیری کاربر را ردیابی کنید

عملیات امنیتی:

نظارت بر امنیت برای شناسایی حملات

ارزیابی و آزمایش امنیتی:

سیاست های امنیتی را برای اطمینان از انطباق با استانداردهای صنعت آزمایش کنید

امنیت توسعه نرم افزار:

کد ایجاد کنید و به طور مکرر آزمایش کنید

امنیت و مدیریت ریسک:

شناسایی خطرات بالقوه و اجرای کنترل های امنیتی مناسب

تاکتیک کارشناسان امنیت سایبری

کارشناسان امنیت سایبری از تاکتیک های مختلفی برای ایمن سازی سیستم ها و شبکه های کامپیوتری استفاده می کنند. برخی از بهترین شیوه ها عبارتند از:

  • استفاده از احراز هویت دو طرفه
  • ایمن سازی رمزهای عبور
  • نصب به روز رسانی های منظم
  • اجرای نرم افزار آنتی ویروس
  • استفاده از فایروال برای غیرفعال کردن خدمات ناخواسته
  • جلوگیری از کلاهبرداری های فیشینگ
  • استفاده از رمزنگاری یا رمزگذار
  • ایمن سازی سرورهای نام دامنه یا DNS
  • برنامه کارشناسی ارشد کارشناس امنیت سایبری
  • تسلط بر مهارت های یک حرفه ای امنیت سایبری مشاهده دوره برنامه کارشناسی ارشد امنیت سایبری

آیا گواهینامه ها برای حرفه ای های امنیت سایبری مهم هستند؟

یک متخصص پیشرو امنیت سایبری لزوماً نیازی به داشتن پیشینه آکادمیک سنتی ندارد.

با توجه به این واقعیت، گواهینامه ها به یک نشانگر استاندارد صنعت از دانش و مهارت تبدیل شده اند و این منجر به توسعه گزینه های بسیاری برای کسانی شده است که می خواهند برای حرفه ای امیدوارکننده در امنیت سایبری مهارت بیشتری کسب کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *