اگر سیستم شما به بیماری ری استارت شدن خود به خود دچار شده است در این آموزش ما به شما نحوه درمان ویندوز ۱۱ و حل این مشکل را البته بشرطی که مشکل نرم افزاری باشد آموزش خواهیم داد
حل مشکل ریستارت شدن رندوم در ویندوز ۱۱
Task Manager
در جستجوی منوی شروع، Task Manager را تایپ کنید. مطمئن شوید که روی نماد کلیک راست کرده و آن را به عنوان یک مدیر راه اندازی کنید.
File را انتخاب کرده و روی Run new task کلیک کنید. در آنجا Browse را انتخاب کنید و فایل کاوشگر شما باز می شود.
به درایو C، Windows، System 32 خود بروید و در اینجا برنامه Command Prompt را پیدا کنید. بعد روی Open کلیک کنید.
کادر Create this task with Administrative Privileges را علامت زده و Ok را انتخاب کنید.
خط فرمان
با این کار Command Prompt شما باز می شود.
از دستور استفاده کنید:
gpupdate
این یک ثانیه طول می کشد تا به روز رسانی خط مشی کاربر تکمیل شود.
بعد از دستور استفاده کنید:
cls
و سپس از دستور استفاده کنید:
chkdsk C:
یا به جای C: از حرف درایوی که سیستم عامل شما روی آن نصب شده است استفاده کنید. برای اکثر کاربران این نیز باید C باشد: یافتن و تعمیر برخی از بخشهای درایو دیسک سخت شما ممکن است کمی طول بکشد. وقتی کارتان تمام شد، میتوانید از خط فرمان خود خارج شوید.
ویرایشگر رجیستری
پس از انجام این کار، ویرایشگر رجیستری را در جستجوی منوی شروع خود جستجو کنید تا آن را باز کنید. اگر نتوانستید آن را در اینجا پیدا کنید، مطمئن شوید که از میانبر Windows key + R برای باز کردن این کادر گفتگو استفاده کنید. در اینجا regedit را تایپ کرده و اینتر را بزنید.
به: HKEY_LOCAL_MACHINE، SOFTWARE، Microsoft، Windows بروید.
روی Windows کلیک راست کرده و برای ایجاد یک کلید جدید انتخاب کنید. نام آن را: Windows update
هنگامی که این کار انجام شد، بر روی Windows update کلیک راست کرده و برای ایجاد یک کلید جدید انتخاب کنید و نام آن را AU بگذارید. بر روی کلید AU کلیک راست کرده و بسته به نوع سیستم عامل خود، یک مقدار جدید DWORD (32 بیتی) یا QWORD (64 بیتی) را انتخاب کنید. من از سیستم عامل 64 بیتی استفاده می کنم، بنابراین مقدار 64 بیت را انتخاب می کنم.
نام آن را بگذارید: NoAutorebootWithLoggedOnUser روی مقدار جدید دوبار کلیک کنید و مقدار آن را روی 1 تنظیم کنید و سپس می توانید این پنجره را ببندید. این باید از راه اندازی مجدد تصادفی رایانه شخصی ویندوز 11 شما جلوگیری کند.
گزینه های راه اندازی و بازیابی
اگر مشکل همچنان ادامه داشت، سپس Advanced System Settings را جستجو کنید و اینتر را بزنید تا ویژگی های سیستم پیشرفته شما باز شود. در پنجره، در تب Advanced، تنظیمات Startup and Recovery را باز کنید.
در این پنجره مطمئن شوید که Automatically Restart on System Fail غیر فعال باشد. دکمه تایید را فشار دهید.
تنظیمات برق
Power Plan را جستجو کنید و Enter را فشار دهید تا پنجره کنترل پنل Edit Plan Settings برای شما باز شود.
روی Change advanced power settings کلیک کنید.
در این پنجره، Processor power management، و همچنین Minimum processor state را گسترش دهید. اگر مقدار روی 100٪ تنظیم شده است، آن را به 5 کاهش دهید، و اگر روی 100 نیست، آن را به همان شکلی که هست رها کنید.
در مرحله بعد، تنظیمات PCI express را گسترش دهید و گزینه مدیریت انرژی وضعیت پیوند را از صرفه جویی در انرژی متوسط به OFF تغییر دهید. این اطمینان حاصل می کند که وقتی سیستم شما به اندازه کافی قدرت دریافت نمی کند، راه اندازی مجدد نمی شود.
درایور گرافیک را به روز کنید
وقتی این کار انجام شد و همچنان با مشکلات راه اندازی و راه اندازی مجدد مواجه هستید، مطمئن شوید که از سخت افزار معیوب استفاده نمی کنید. مطمئن شوید که حافظه رم شما هنوز در سوکت است و کارت گرافیک شما به درستی وصل شده است.
همچنین می توانید سعی کنید به جای GPU، مانیتور خود را مستقیماً به مادربرد خود وصل کنید. اگر از کارت گرافیک NVIDIA استفاده می کنید، GeForce Experience را در جستجوی منوی شروع خود جستجو کنید تا برنامه را باز کنید.
در تب Drivers بر روی Download کلیک کنید. دانلود و نصب خودکار جدیدترین درایور کارت گرافیک NVIDIA بر روی سیستم شما چند دقیقه طول می کشد. قبل از بستن این پنجره، هنگام کلیک بر روی نماد چرخ دنده در سمت راست بالای برنامه خود، به تنظیمات خود بروید. در تب General، پیشنهاد میکنم همپوشانی درون بازی را غیرفعال کنید، زیرا میتواند باعث تاخیر در برخی سیستمها شود. برای کاربران AMD، می توانید از نرم افزار AMD Radeon برای تکمیل همان مرحله و به روز رسانی درایور گرافیک خود استفاده کنید.
ویندوز را به روز کنید
مطمئن شوید که سیستم عامل شما به روز است. برنامه تنظیمات خود را باز کنید. Update را جستجو کرده و Search for update را انتخاب کنید. در تنظیمات بهروزرسانی ویندوز، دانلود آخرین بهروزرسانی را انتخاب کنید و پس از اتمام دانلود، رایانه خود را مجدداً راهاندازی کنید.