مجله خبری اوج کده را دنبال کنید ...

علت صاف کردن مکرر گلو+راه حل و درمان

آیا مدام گلوی خود را صاف میکنید؟

علت صاف کردن مکرر گلو+راه حل و درمان :در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا باهم به برسی این مشکل بپردازیم .
آهام! آهام! آیا تا به حال احساس کرده اید که باید مخاطی را که به طور آزاردهنده در پشت دهان شما قرار دارد حرکت دهید؟ بسیاری از ما در یک زمان انجام می دهیم. این احساس معمولاً در هنگام مواجهه با علائم سرماخوردگی تنها چند روز طول می کشد.علت صاف کردن مکرر گلو+راه حل و درمان
اما اگر صاف کردن گلو برای هفته ها یا ماه ها باقی بماند، چه اتفاقی می افتد؟ این احساس آزاردهنده ممکن است برای فردی که مشکل دارد ناراحت کننده باشد و همچنین ممکن است دوستان و خانواده ای را که صدای غرغر مشخص را می شنوند آزار دهد.

علت صاف کردن مکرر گلو چیست ؟

دلایل زیادی وجود دارد، اما من در اینجا روی چهار مورد از رایج ترین مقصران تمرکز می کنم. مهم است بدانید که پاکسازی گلو که بیش از دو تا سه هفته طول می کشد، مستحق ارزیابی توسط یک متخصص پزشکی است.

آبریزش بینی شایع ترین علت پاکسازی گلو است.

بینی شما برای کمک به پاکسازی عفونت ها و آلرژن ها یا در پاسخ به محرک هایی مانند هوای سرد، مخاط بینی می سازد. آبریزش مکرر بینی می تواند بسیار آزاردهنده باشد. همانطور که مخاط می تواند به سمت جلوی بینی چکه کند، مقداری مخاط نیز ممکن است از پشت بینی به سمت گلو چکه کند و گاهی به تارهای صوتی نزدیک شود. اگر مخاط بیش از حد غلیظ است که نمی توان آن را قورت داد، سعی می کنیم آن را با صدای بلند AHEM خارج کنیم!

درمان صاف کردن گلو:

بهترین راه حل برای این مشکل، درمان علت ترشح بعد از بینی است. یک راه آسان برای انجام این کار بدون دارو این است که شستشوی بینی را با یک گلدان نتی امتحان کنید. اگر متوجه بهبودی نشدید، انواع مختلف اسپری بینی ممکن است کمک کند. بهتر است در مورد این گزینه ها با یک متخصص بهداشت صحبت کنید، زیرا برخی از اسپری ها ممکن است باعث بدتر شدن علائم شما شوند. نکته کلیدی این است که بفهمیم چه چیزی باعث تولید بیش از حد مخاط می شود.

رفلاکس

یکی دیگر از علل شایع پاکسازی گلو رفلاکس حنجره (LPR) است. اسید موجود در معده به هضم غذا کمک می کند. اما اسید اضافی معده گاهی اوقات به سمت لوله ای به نام مری که گلو را به معده متصل می کند، جریان می یابد. این ممکن است روی تارهای صوتی یا گلو پاشیده شود و باعث تحریک و پاک شدن گلو شود.
همه افراد مبتلا به رفلاکس اسید احساس سوزش در گلو را تجربه نمی کنند. همچنین همه افراد سوزش سر دل ندارند، که نشانه کلاسیک یک بیماری مرتبط به نام بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) است. برخی از افراد صرفاً احساس می‌کنند که گلویشان را صاف کنند یا سرفه‌های مداوم دارند.
راه حل: خوردن یک رژیم غذایی ضد رفلاکس و دراز نکشیدن مدت کوتاهی پس از صرف غذا ممکن است در برخی موارد کمک کننده باشد. اغلب، افراد مجبورند برای چند هفته یا چند ماه از داروها برای کاهش تولید اسید معده استفاده کنند.

مصرف داروها

دسته رایجی از داروهای قلب و فشار خون نیز می توانند باعث پاکسازی گلو شوند. اینها مهارکننده های ACE نامیده می شوند. نکته خنده دار این است که این داروها حتی پس از سال ها مصرف روزانه بدون این که این علامت را تجربه کنند، می توانند باعث ایجاد این میل شوند. اگر این دلیل باشد، راه حل آسانی وجود دارد. این احساس پس از قطع دارو کاملاً از بین می رود، اگرچه در برخی موارد ممکن است چند هفته طول بکشد تا کاهش یابد. بسیار مهم است که قبل از قطع داروی تجویز شده با پزشک خود صحبت کنید، بنابراین می توانید به داروی دیگری بروید.

مشکلات عصبی

اعصاب آسیب دیده مسئول احساس اطراف گلو یکی دیگر از دلایل احتمالی است. درمان این مسائل دشوارتر است و معمولاً پس از رد شدن بیشتر احتمالات دیگر تشخیص داده می شود. مردم اغلب این نوع پاکسازی گلو را برای چندین سال دارند.

صاف کردن گلو را چگونه درمان کنیم؟

یک تیم چند رشته ای با پزشکان گوش، حلق و بینی (متخصص گوش و حلق و بینی) و متخصصان مغز و اعصاب ممکن است نیاز به بررسی مشکل داشته باشند. داروهایی که نحوه درک احساسات را تغییر می دهند می توانند کمک کنند.
دلایل زیادی برای پاکسازی گلو وجود دارد. به عنوان مثال، برخی از افراد فقط با پاک کردن مکرر گلوی خود دچار تیک می شوند. توجه به هر سرنخی که به علت اصلی اشاره دارد می تواند کمک کند. شاید پاکسازی دائمی گلو فقط در فصل بهار اتفاق بیفتد که به آلرژی اشاره می کند یا شاید بعد از نوشیدن قهوه دلیلی برای بررسی رفلاکس باشد.
یک چشم دقیق و یادداشت‌برداری در دفتر خاطرات ممکن است به روشن کردن مشکل و راه‌حل‌های احتمالی آن کمک کند. اغلب اوقات، زمانی که علت ناشناخته باقی می ماند، پزشک مراقبت های اولیه شما ممکن است یک آزمایش درمانی را به عنوان راهی برای تشخیص مشکل توصیه کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *