مجله خبری اوج کده را دنبال کنید ...

همه آنچه که باید درباره سپرهای خودرو بدانید

همه آنچه که باید درباره سپرهای خودرو بدانید

نمی دانید سپر خودرو دقیقاً چیست و چگونه کار می کند؟ چیزهای بیشتری نسبت به آنچه فکر می کنید وجود دارد! در اینجا چیزی است که باید بدانید. اگر شما صاحب یک ماشین هستید یا رانندگی می کنید ، بدون شک می توانید یک توضیح اساسی در مورد اینکه سپرها در کجا و کجا هستند ارائه دهید. اما ممکن است متوجه نشوید که یک سپر خودرو بیش از آنچه به نظر می رسد وجود دارد. برای درک عمیق تر نحوه عملکرد سپرهای خودرو و نحوه تعمیر یا تعویض آنها ، به خواندن ادامه دهید.

درباره سپر میخوانید:

  • سپر خودرو چیست؟
  • تاریخ سپر و تکامل
  • انواع ضربه گیر
  • تعمیر و تعویض ضربه گیرها
  • سپر خودرو چیست؟

 
 
ضربه گیرهای خودرو دارای کفن های پلاستیکی یا فلزی بیرون زده ای هستند که به آنها روکش سپر می گویند و مواد جاذب انرژی را احاطه کرده اند. آنها برای جذب ضربه به جلو و عقب خودروها و به حداقل رساندن صدمات ناشی از برخورد با سرعت پایین طراحی شده اند. امروزه سپرهای استاندارد خودروهای سواری دارای یک میله تقویت کننده سفت و محکم در زیر پوشش بیرونی هستند و قسمت هایی از فوم قابل تراکم یا پلاستیک در زیر آن قرار دارد. در ایالات متحده ، سپرهای خودروهای سواری باید ضربه ای 5 مایل بر ساعت را از وسیله نقلیه دیگر جذب کنند بدون این که آسیبی به بدنه خودرو وارد شود. فوم یا پلاستیک این امکان را فراهم می کند. هنگام برخورد ، این ماده بین میله تقویت کننده و بدنه خودرو جمع می شود.

تاریخ سپر و تکامل

از اولین ظهور آنها به عنوان تزئین بر روی اولین خودروها در اواخر دهه 1800 ، سپرهای خودرو به لطف پیشرفت در تکنولوژی و تولید وسایل نقلیه با تمرکز بر ایمنی راه خود را آغاز کردند. اگرچه ضربه گیرهای امروزی بسیار مثر هستند ، اما حفاظت از سپرها از دهه 1980 کاهش یافته است. در گذشته سپرها دارای مواد جاذب بیشتر بودند ، اما سازندگان خودروها برای بهبود کارایی سوخت از طراحی سبک تری استفاده کردند. سبک نیز یک عامل بود. بسیاری از سپرها فراتر از سایر قسمت های خودرو بیرون زده اند ، که برخی آن را ظاهری ناشیانه می دانستند. خودروهای امروزی طبق قانون نیازی به داشتن سپرهای بیرون زده ندارند ، اما بسیار ایمن تر هستند.

انواع ضربه گیر :

اگرچه دنیا ارتفاع سپر و مقاومت در برابر ضربه را مشخص می کند ، اما همه سپرهای خودرو یکسان نیستند. نه با یک شوت از راه دور! در اینجا انواع اصلی آن آمده است.

سپر استاندارد:

رایج در خودروهای سواری است. فاقد هیچ گونه پله یا ضربه ای است ، فقط یک روکش پلاستیکی رنگ آمیزی حاوی مکانیسم های جذب انرژی است.

سپر گام:

کامیون ها و برخی خودروها دارای سپرهایی با برش پلکانی در مرکز ، درست زیر پلاک خودرو هستند. این ضربه گیرها اغلب دارای سوراخ هایی برای نصب ضربه گیر توپ هستند. سپر کابوی: این سپرهای بلند و سنگین معمولاً دارای روکش کروم هستند و بیشتر در کامیون های قدیمی دیده می شوند. آنها برای جلب توجه و کشیدن تریلرهای سنگین ساخته شده اند.

سپر لوله:

به طور معمول بر روی جیپ ها و کامیون های بالابر نصب می شود ، ضربه گیرهای لوله ای کفن پلاستیکی را کنار می گذارند. در عوض ، آنها به قاب لوله های فولادی سنگین تکیه می کنند تا آسیب ناشی از برخورد را کاهش دهند.

تعمیر و تعویض ضربه گیرها

اگر درگیر برخوردی شده اید که به ساختار داخلی سپر شما آسیب می رساند ، آن را با یک متخصص تعویض کنید. تعویض کامل سپر ارزان نیست. اما بدون ظرفیت کامل برای جذب انرژی ، دفعه بعد که وسیله نقلیه شما به چیزی برخورد می کند ، در معرض آسیب و آسیب بسیار بیشتری قرار می گیرید. اگر فقط جلد سپر شما آسیب دیده باشد ، چند گزینه وجود دارد. در صورت خراشیدگی ، می توانید رنگ پوشش سپر خود را تعمیر کنید. اگر یک سوراخ کوچک است آن را وصله کرده و دوباره رنگ کنید ؛ یا در صورت آسیب دیدگی شدید برای تعمیر ، یک کاور جایگزین نصب کنید.

برای خرید انواع سپر خودروهای ایرانی و خارجی از فروشگاه ما دیدن کنید.

 
 
سپر 405
سپر 207
سپر سمند
سپر ال 90

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *