اگر یک pc – gamer هستید، این واقعیت را نمی توان انکار کرد که باید از Steam استفاده کنید. VSteam پیشرو جهانی در توزیع دیجیتال بازی ها و خدمات مرتبط با بازی است. ممکن است مدت زیادی از کاربران Steam باشید، اما این یک واقعیت است که ابزارهای زیادی در زیر منوهای مختلف برنامه و پورتال وب Steam پنهان شده است که ممکن است از آنها بی اطلاع باشید. بله، من در مورد ترفندهای مختلف Steam صحبت می کنم که به شما کمک می کند تا تجربه کلی Steam خود را افزایش دهید. بنابراین، بدون هیچ مقدمه ای، در اینجا 10 ترفند جالب Steam وجود دارد که باید بدانید:
ترفندهای استیم:
1. بازی های non-steam را به کتابخانه خود اضافه کنید
مطمئناً همه بازی هایی که خریداری می کنید از طریق Steam خریداری نشده اند. میتوانید آنها را از Origin EA یا سایر پورتالهایی که به شما تخفیف میدادند بخرید، در هر صورت، ارتباط و معاشرت با دوستان خود در آن بازی بدون Valve’s Steam می تواند دردسرساز باشد. خوشبختانه، Steam دارای یک ویژگی داخلی است که به شما امکان می دهد عناوین غیر Steam را به کتابخانه Steam خود اضافه کنید. برای انجام این کار، مراحل زیر را دنبال کنید:
Steam را باز کنید و به گزینه “games” در نوار منو بروید. “Add a Non-Steam Game to My Library” را انتخاب کنید.
روند کار بسیار ساده است. لیستی از برنامه ها و برنامه های کاربردی نصب شده بر روی سیستم شما نمایش داده می شود. به سادگی کادر کنار عناوینی را که می خواهید اضافه کنید انتخاب کنید و سپس روی دکمه «افزودن برنامه های انتخاب شده» در پایین سمت راست کلیک کنید تا آنها را به لیست Steam اضافه کنید.
2-نصب و حذف بازی ها بصورت دسته ای
مطمئناً برنامه داخلی ویندوز برای نصب و حذف برنامهها میتواند برای اکثر نیازهای شما کافی باشد، اما هنوز توانایی پاک کردن همه چیز را از سیستم، که شامل ورودیهای رجیستری و سایر دادههای باقیمانده میشود، ندارد. علاوه بر این، سرویس ویندوز نمی تواند برنامه ها را به طور جمعی حذف نصب کند. اما باز هم، اگر Steam دارید، چرا باید بترسید. در سال 2014، Steam یک قابلیت جدید را به مشتری خود اضافه کرد که به شما امکان میدهد بازیها را به صورت دستهای نصب و حذف کنید و به این ترتیب فضای زیادی برای شما ذخیره میشود. برای انجام این کار:
کتابخانه Steam خود را باز کنید و با کلیک بر روی نماد لیست در بالا سمت راست به “list view” بروید.
پس از انجام این کار، می توانید با نگه داشتن دکمه Ctrl و انتخاب بازی ها با کلیک چپ ماوس، چندین بازی را در کتابخانه خود انتخاب کنید. پس از اتمام انتخاب، به سادگی کلیک راست کرده و بسته به انتخاب خود، «Install» یا «Uninstall» را انتخاب کنید.
3. از Save Games خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
بنابراین احتمالاً فکر می کنید که Steam Cloud از تمام بازی های شما به طور خودکار نسخه پشتیبان تهیه می کند، درست است؟ خوب، این کار را می کند و سپس نمی کند. منظور من از آن این است که Steam فقط از اطلاعات ذخیره شده بازی در سرورهای Valve و همچنین فقط از عناوینی که از این ویژگی پشتیبانی می کنند، نسخه پشتیبان تهیه می کند. اما اگر در موقعیتی قرار بگیرید که سیستم شما از کار بیفتد، یا تقریباً هر اتفاقی بیفتد و مجبور شوید بازی های خود را مجدداً نصب کنید، چه اتفاقی می افتد. مطمئناً، بازیهای خریداریشده همچنان در کتابخانه شما باقی میمانند، اما باید با بارگیری مجدد گیگهای داده بازی، ارائهدهنده خدمات اینترنت خود را عصبانی کنید. خب، خوشبختانه برای شما، Steam به شما کمک می کند تا از کل اطلاعات بازی خود در یک حافظه خارجی نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در آینده به راحتی بازیابی شوند. اگر می خواهید از اطلاعات بازی خود نیز نسخه پشتیبان تهیه کنید، مراحل زیر را دنبال کنید:
به کتابخانه خود بروید و روی بازی مورد نظر خود کلیک راست کرده و “Backup Game Files” را انتخاب کنید. یک کادر محاوره ای با لیستی از تمام بازی های نصب شده شما ظاهر می شود و به شما امکان می دهد عناوینی را که می خواهید پشتیبان تهیه کنید انتخاب کنید.
یک کادر محاوره ای ظاهر می شود که به شما امکان می دهد مقصد پشتیبان را انتخاب کنید. مکان مورد نظر خود را با کلیک بر روی “browse” انتخاب کنید و پس از اتمام کار، روی “next” کلیک کنید تا به پشتیبان گیری ادامه دهید. Steam اکنون از کل اطلاعات بازی شما در مکان انتخابی نسخه پشتیبان تهیه می کند.
برای بازیابی این نسخه های پشتیبان، به سادگی وارد حساب Steam خود شوید، سپس پوشه پشتیبان را باز کنید و فایل “steambackup.exe” را اجرا کنید و دستورالعمل های روی صفحه را ادامه دهید تا همه چیز سالم و سالم بازیابی شود.
توجه – در حالی که امکانات پشتیبانگیری Steam عالی است، از حالتها، فایلهای پیکربندی سفارشی، یا بازیهایی که از نصبکنندههای شخص ثالث استفاده میکنند یا بازیهای غیر استیم که با استفاده از روش فوق به Steam اضافه کردهاید، نسخه پشتیبان تهیه نمیکند.
4. بازی های خود را با خانواده خود به اشتراک بگذارید
Steam بهترین پورتال برای توزیع دیجیتالی بازی ها است. اما این امکان وجود ندارد که هرکسی بتواند تمام بازی هایی را که می خواهد بخرد. حتی بدتر از آن، وقتی می بینید که برادر کوچکترتان در حال بازی کردن یک بازی است که شما واقعاً می خواستید آن را انجام دهید، اما پول خود را برای یک بازی دیگر خرج کرده اید، دردناک است. و حالا او به شما اجازه نمی دهد از طریق حساب کاربری خود بازی کنید زیرا می ترسد که بازی های سیو و دستاوردهای مختلف او در بازی را خراب کنید.
خوب، Valve این وضعیت را درک می کند و یک راه حل ساده و جالب ارائه کرده است، یعنی Family Sharing. کاری که این ویژگی اساسا انجام می دهد این است که به یکی از اعضای خانواده اجازه می دهد بازی خریداری شده خود را از طریق Steam با یکی دیگر از اعضای خانواده به اشتراک بگذارد. برای انجام این کار
به Steam->Settings بروید و روی «خانواده» کلیک کنید تا تنظیمات اشتراکگذاری خانوادگی را بررسی کنید. در اینجا، گزینه ای را که می گوید “Authorize Library Sharing on this computer” را علامت بزنید. حسابهای واجد شرایطی که میتوانند به کتابخانه بازی شما دسترسی داشته باشند در زیر فهرست میشوند، که میتوانید با علامت زدن یا برداشتن علامت کادر با نام کاربری، ویژگی اشتراکگذاری خانوادگی را به طور جداگانه فعال/غیرفعال کنید
5. نمایشگر FPS در بازی
بنابراین شما به تازگی یک GPU جدید برای سیستم خود خریداری کرده اید و ظاهر و عملکرد عالی دارد. اما چگونه به دوستان خود که نمی توانند شاهد آن باشند خودنمایی می کنید؟ حدس می زنم همه ما می دانیم که اعداد دروغ نمی گویند. خوب، حداقل در بیشتر موارد. شماره ای که من به آن اشاره می کنم، در این مورد، FPS متر شما است. برای هر گیمر، FPS متر یک ابزار ضروری است، که به او کمک می کند تصمیم بگیرد چه تنظیماتی برای یک جلسه مناسب از گیم پلی مناسب سیستم است. در حالت ایده آل، اگر FPS شما در محدوده 30-60 باشد، بازی قابل بازی در نظر گرفته می شود. اما این FPS متر معروف را که من در مورد آن صحبت می کنم در یک بازی چگونه می بینید؟
در حالی که برخی از بازیها توانایی تغییر FPS متر را در خود بازیهایشان ارائه میدهند، این یک ویژگی یکسان نیست. اما نگران نباشید، Valve توانسته است با ارائه یک ویژگی برای نشان دادن FPS متر در تمام بازی هایی که به Steam اضافه شده اند، آن را برطرف کند. برای انجام این کار، مراحل زیر را دنبال کنید:
به گزینه “Steam” در نوار منوی خود بروید و “تنظیمات” را انتخاب کنید.
پس از رسیدن به آنجا، به برگه «In-Game» بروید و کادر کنار «Enable the Steam Overlay در حالی که در بازی هستید» را علامت بزنید. پس از اتمام کار، کافی است به گزینه «In-game FPS counter» در زیر آن بروید و مکان FPS متر را متناسب با میل خود انتخاب کنید.
و همین است. بازی مورد نظر خود را باز کنید و FPS متر را در مکان تنظیم شده توسط خود مشاهده خواهید کرد.
6. مکان نصب بازی ها را تغییر دهید
بنابراین، بازیهای شما روی هارد دیسک ضعیف شما ذخیره میشوند و شما نیاز به سرعت را احساس میکنید؟ شاید بخواهید همه بازیهای خود را به آن SSD سریع و پرسرعت جابجا کنید، یا شاید یک هارد HDD جدید دارید که ظاهراً سریعتر از موجود است و میخواهید همه بازیهای خود را به آنجا منتقل کنید. در هر صورت، امیدوارم متوجه شده باشید که جابهجایی پوشههای نصب کار درستی نیست، بلکه کل اطلاعات بازی شما را خراب میکند. اما نگران نباشید، Valve’s Steam یک راه ساده برای تغییر بازیهای نصبشدهتان، و آن هم تنها با چند کلیک، در اختیار شما قرار میدهد. برای انجام این کار،
کتابخانه خود را باز کنید و روی بازی مورد نظر برای جابجایی کلیک راست کرده و “Properties” را انتخاب کنید.
در زیر برگه «local files»، در پایین، دکمه «Move Install Folder» را خواهید دید. به سادگی روی آن کلیک کنید و دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید.
7. ظاهر Steam را تغییر دهید
حالا، چه کسی دوست ندارد ظاهر و احساس هر چیزی را مطابق میل خود شخصی سازی کند. در حالی که رابط اصلی Steam به خودی خود بسیار عالی است، دلیلی وجود ندارد که آن را به دلخواه خود تغییر ندهید. خوب، Valve این را تأیید می کند و یک گزینه داخلی برای تغییر پوسته های مشتری Steam دارد. با دنبال کردن مراحل زیر می توانید ظاهر مشتری Steam خود را تغییر دهید:
توجه داشته باشید که در حالی که Valve به شما امکان تغییر پوسته ها را می دهد، هیچ پوسته اضافی را در مشتری خود ارائه نمی دهد. ابتدا باید پوسته هایی را که دوست دارید از اینجا دانلود کنید، یا در عوض، پوسته های خود را از ابتدا با استفاده از ابزار ارائه شده در اینجا بسازید.
هنگامی که Steam Skin را دانلود کردید، آن پوسته ها را در پوشه نصب Steam کپی کنید. مکان پیش فرض “C:\Program Files (x86)\Steam\skins” است.
پس از چسباندن فایل های پوسته، سرویس گیرنده Steam را باز کرده و روی گزینه Steam در نوار منو کلیک کرده و گزینه Settings را انتخاب کنید.
پس از رسیدن به آنجا، به تب “Interface” بروید و پوسته ای را که به تازگی دانلود کرده اید انتخاب کنید. پس از اتمام، “Ok” را فشار دهید. اکنون باید Steam Client را مجددا راه اندازی کنید.
و همین است. شما Steam Client اکنون راه اندازی مجدد می شود و پوسته جدید شما بارگذاری می شود. اگر میخواهید همان پوستی را که من استفاده کردهام را اعمال کنید، پوست «Air For Steam» است و میتوانید آن را در اینجا پیدا کنید.
8.بهبود کار با استیم با استفاده از Enhanced Steam
سرویس استیم Valve عملا بهترین سرویس توزیع دیجیتال بازی موجود است، اما سرویس گیرنده Steam بی عیب و نقص نیست. این مجموعه انتقادات خاص خود را دارد و برخی از ویژگیهایی را که واقعاً میتوانند تجربه کلی Steam را «تقویت کنند» از دست میدهند. انجمن این را در نظر گرفت و به سمت توسعه “Enhanced Steam” رفت، یک افزونه مرورگر وب که نحوه دسترسی شما به Steam را از مرورگر خود تغییر می دهد.
Enhanced Steam بسیاری از ویژگیهای جدید مانند قیمت بازی از سایر پورتالهای وب، فهرست کردن بستههای بازی، نمایش مدت زمانی که باید طول بکشد تا خط داستانی به پایان برسد، حذف اعلانهای ثابت و آزاردهنده تأیید سن، و خیلی بیشتر. برای استفاده از Enhanced Steam، به سادگی افزونه مرورگر را برای مرورگر مربوطه خود از اینجا دانلود کنید.
9. Steam Inventory Helper
همانطور که در بالا گفته شد، مشتری Steam عالی است، اما کامل نیست. اگر از کاربران سرویس گیرنده Steam هستید، مطمئناً باید با مشکلی که همراه با فرآیند مدیریت موجودی Steam شما ایجاد می کند، مواجه شده باشید. اما این همان جایی است که Steam Inventory Helper وارد میشود. در حال حاضر فقط برای Google Chrome در دسترس است، این افزونه مرورگر فرآیند تکراری و بیمعنای فروش، خرید و تجارت در Steam را بسیار آسانتر و کارآمدتر میکند.
این افزونه با هزاران اضافات جدید به موجودی Steam، مانند خرید و فروش سریع اقلام بدون تأیید مداوم، نمایش پیشنهادات تجاری، تنظیم قیمت ها بر اساس نوسانات بازار و موارد دیگر ارائه می شود. میتوانید برنامه افزودنی را از اینجا دانلود کنید و نحوه مدیریت موجودی Steam خود را تغییر دهید.
10. مشاهده ساعت های صرف شده در Steam
مطمئناً در هر یک از کتابخانههای ما تعداد زیادی بازی وجود دارد که ما ساعتهای بیشماری را صرف آنها کردهایم.
وبسایت – Steam Time، فقط نشان میدهد که چند ساعت را در حین انجام بازیها در Steam «هدر دادهاید». برای انجام این کار، به سادگی وب سایت را در اینجا باز کنید و ID Steam خود را در کادر ورودی متن وارد کنید و “show me:D” را انتخاب کنید.
در حالی که من فقط 38 ساعت را تلف کرده ام، به این دلیل است که بیشتر بازی های من خارج از کلاینت Steam نصب شده اند، اما بازی شما ممکن است بزرگتر باشد. من دوست دارم ساعاتی را که در Steam صرف کرده اید (یا تلف کرده اید) در بخش نظرات زیر ببینم