محبوب‌ترین بررسی‌ها

نحوه حذف اکانت جیمیل

امین پناهی زاده

امین پناهی زاده

متاهل و عاشق همسرم ورزشکار و مدیر باشگاه بدنسازی مستر المپیا کوهدشت

اگر جیمیل را برای چیز بهتری ترک می‌کنید، یا می‌خواهید یک حساب قدیمی را بازنشسته کنید، به راحتی می‌توانید حساب جی‌میل و تمام داده‌های آن را حذف کنید. ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه این کار را انجام دهید.

آیا می خواهید سایر خدمات Google خود را حفظ کنید؟

اگر می‌خواهید از شر حساب جیمیل خود خلاص شوید، اما می‌خواهید به سایر سرویس‌های Google مانند Maps و Drive دسترسی داشته باشید، گوگل این گزینه را ارائه می‌دهد که فقط سرویس جیمیل خود را حذف کنید.

 

به این ترتیب سرویس جیمیل شما حذف می شود اما اکانت گوگل شما باقی می ماند. سپس می‌توانید از حساب کاربری برای ورود به سرویس‌های مختلف استفاده کنید، اما به Gmail دسترسی نخواهید داشت. بخش اختصاصی ما در مورد نحوه حذف Gmail از حساب Google را بررسی کنید تا نحوه انجام این کار را بیاموزید. اگر می خواهید کل اکانت حذف شود، به ادامه مطلب بروید.

مطالب مرتبط:

نحوه فعال کردن حالت تاریک در جیمیل

این را هنگام حذف دائم یک حساب جیمیل بدانید

اگر تصمیم گرفته اید که می خواهید حساب جیمیل خود را برای همیشه حذف کنید، و علاقه ای به زنده نگه داشتن سایر سرویس های Google در دستگاه های خود ندارید، پس بستن حساب خود در این شرکت آسان است.

وقتی این کار را انجام می دهید، اشتراک های خریداری شده با حساب Google شما از بین می رود. شما نمی توانید وارد دستگاه های خود شوید که در آن از حساب Google خود استفاده می کنید. اگر کروم بوک دارید، برای ورود باید از یک حساب جیمیل دیگری استفاده کنید.

حذف اکانت جیمیل یک کار دائمی است، بنابراین ابتدا از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

چگونه اکانت جیمیل خود را برای همیشه حذف کنیم؟

برای شروع حذف حساب جیمیل و تمام داده های آن، یک مرورگر وب را در دستگاه خود راه اندازی کنید و به سایت جی میل دسترسی پیدا کنید. در آنجا، اگر قبلاً وارد حساب خود نشده اید، وارد حساب خود شوید.

پس از ورود به سیستم، از گوشه سمت راست بالای جیمیل، نماد نمایه خود را انتخاب کنید و سپس «Manage Your Account Google» را انتخاب کنید.

در منو، "Manage Your Account Google" را انتخاب کنید.

جیمیل شما را به سایت اکانت گوگل می برد. در این سایت، در نوار کناری سمت چپ، روی «داده‌ها و حریم خصوصی» کلیک کنید.

"داده ها و حریم خصوصی" را از نوار کناری سمت چپ انتخاب کنید.

صفحه «داده‌ها و حریم خصوصی» را به سمت پایین به بخش «گزینه‌های بیشتر» بروید. در اینجا، روی «حذف حساب Google خود» کلیک کنید.

"حذف حساب Google خود را" انتخاب کنید.

اگر از شما خواسته شد، رمز عبور حساب جیمیل خود را وارد کنید. اگر رمز عبور جیمیل خود را فراموش کرده باشید، بازیابی آن آسان است.

پس از وارد کردن رمز عبور صحیح، در صفحه «حذف حساب Google خود» قرار خواهید گرفت. در این صفحه می توانید لیستی از مواردی که دسترسی به آنها را از دست می دهید را مشاهده کنید.

خدمات جیمیل لغو می شود

برای ادامه حذف اکانت جیمیل خود، صفحه را به پایین اسکرول کنید. هر دو گزینه تأیید را فعال کنید و سپس روی «حذف حساب» کلیک کنید.

هر دو کادر را فعال کرده و روی «حذف حساب» کلیک کنید.

یک پیام تأیید از طرف Google خواهید دید که حساب شما و تمام داده های آن حذف شده است. شما برای لذت بردن از یک زندگی بدون گوگل آماده اید! یا اگر می‌خواهید به گوگل بچسبید، می‌توانید یک حساب کاربری جدید جیمیل ایجاد کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا